VISIE

“Luister naar je hart, want die vertelt je de waarheid en alles wat je weten moet” ~ Logo Guru

Vier pijlers van Logo Guru

Pad van Hart

Je hebt een belangrijke missie hier op Aarde en vaardigheden die je tot uitdrukking wilt brengen. Dit kun je via jouw onderneming doen. Je kunt de wereld beter maken met jouw unieke talenten. In deze stap maak je verbinding met je Hart, zodat jij je passie met de wereld kunt delen.

Pad van Inzicht

Op basis van jouw geboortedatum ontstaat een energieprofiel die onthult welke van de 5 elementen (water, hout, vuur, aarde, metaal) jou kracht geven en helpen jouw levensdoelen te realiseren. Deze elementen komen terug in alle facetten van jouw onderneming zowel in het logo, huisstijl, sector, doelgroep, product en diensten. Het idee is nu geboren.

Pad van Creatie

Het idee wordt een concept, daaruit komt een ontwerp die op jouw visie en persoonlijke energie is afgestemd. Dit is de creatie van een authentiek imago. De binnenkant (Hart & Ziel) is naar de buitenkant (jouw merk) vertaald, waarbij jij en jouw unieke kwaliteiten de basis vormen. De principes van Feng Shui voegen hier de verdieping in het ontwerp toe.

Pad van Geluk

Nu kun je met plezier aan het werk. Je trek meer klanten aan omdat jouw merk authenticiteit uitstraalt. Je hebt tools waarmee jij je diepste dromen kunt realiseren. Jouw passie is jouw merk geworden, waaruit je kracht put. Je werk verandert in een prettige ervaring dat veel voldoening, waardering en succes brengt.

Samen gaan we kijken naar jouw wensen voor een nieuw logo ontwerp. Ik bespreek de mogelijkheden graag tijdens onze eerste kennismaking.