Video van de House Whisperer

Video van de House Whisperer

Wichelen van de Basis tot op Quantum niveau, 2-daagse workshop met Christian Kyriacou – The House Whisperer

Waarom wichelroede lopen leren?

Wichelroede lopen is de kunst en wetenschap van het lezen van energieën. We zullen de taal van onze instrumenten leren begrijpen –  hoe ons lichaam, wichelroedes en pendel te gebruiken om onze praktische en intuïtieve vaardigheden te verbeteren.

We zullen vragen, zoals de relatie met onze woning en werkplek proberen te beantwoorden. Ons huis is een weerspiegeling van ons ‘innerlijke thuis’, en we komen er achter waarom we kiezen voor de plek waar we wonen en werken. Er is een directe correlatie tussen onze omgeving en ons succes in het leven, waardoor we deze aspecten kunnen meten via wichelroede lopen.

Christian werkt al meer dan 20 jaar met wichelroedes en zal deze opgebouwde kennis en ervaringen met cliënten, huizen en landschappen delen.

Heb je ooit het gevoel dat er een huis of werkplek gewoon niet goed voelt, alsof er iets uit balans is? Dat sommige gebieden ongemakkelijk of koud, plakkerig en dik als stroop kunnen aanvoelen, en  zelfs kunnen leiden tot een ziek gevoel of hoofdpijn.Is het gebouw gestrest of getraumatiseerd? Wat is er in die ruimte gebeurd voordat je er kwam? Waar is het hartcentrum gelegen en heeft het gebouw een ziel?

We zullen leren hoe een ruimte te lezen en we zullen tevens zien hoe onzichtbare energieën, de overtuiging van de eigenaar of de onderneming op een onbewust niveau, waardoor degenen die er wonen en werken, beïnvloeden.

Meer weten, kijk dan op www.fengshuidesignacademy.com