Style by Raven in een nieuw jasje

Style by Raven in een nieuw jasje

Gerdien Raven van Style by Raven gaat voor een nieuwe huisstijl.

Het was tijd om het roer om te gooien voor Gerdien Raven. Na vele jaren in de cosmetica branche werkzaam te zijn is het nu tijd voor een nieuwe aanvulling op haar interieur styling activiteiten. Met Style by Raven ben je verzekerd van een zeer mooie ontwerpen om jouw huis of kantoor helemaal naar jouw smaak te krijgen. Zoals Gedien het zelf zegt: “Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in zijn eigen huis of werkomgeving.”

Style by Raven timmert al geruime tijd aan de weg in het Betuws landschap met www.stylebyraven.nl, maar hier hoort sinds kort ook een nieuwe identiteit bij om die nieuwe frisse energie te weerspiegelen. Samen met Logo Guru is Style by Raven het Pad van Hart bewandeld om te bepalen welke kleuren, vormen en designs in essentie de Ziel van zijn onderneming vormen.

Van daaruit zijn we met het Pad van Creatie op dit zeer stijlvolle en mooie ontwerp gekomen. De kracht van de vormen en de kleur zwart, zie je in één oogopslag waar Style by Raven voor staat! Stijlvolle interieurs met een vleug eigentijdse vormgeving. Klassiek, maar ook gelijk het klassiek van nu. De kracht die vanuit het zwart komt, benadrukt een van de elementen die Gerdien, als eigenaar van Style by Raven met zich meebrengt.

Zo zijn er daarnaast nog een aantal elementen die de ziel van de onderneming vormen, maar dat is uitsluitend bestemd voor de opdrachtgever. Belangrijk is dat haar klanten exact weten waarvoor ze bij Style by Raven terecht kunnen, en dat is nu wel duidelijk… op Het Pad van Geluk, staat nu niets meer in de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *