Passie voor Schoonheid!

Passie voor Schoonheid!

Beauty by Raven – het schoonheidsconcept en beautysalon van Gerdien Raven, heeft een mooi en sterk logo van Logo Guru.

Omdat Beauty by Raven meer is dan alleen een schoonheidsbehandeling wilden we ook het karakter sterk daarvan benadrukken. Gerdien maakt er een totale Life Style metamorfose van. Een schoonheidsbehandeling is een totaal en persoonlijk schoonheidsplan, een bezoekje aan haar salon is een pure wellness beleving en om jouw innerlijke schoonheid te naar boven te halen is een uitgebreid kleur- en lifestyle advies een van de speerpunten bij Beauty by Raven.

Wat ooit een ‘bezoekje aan de schoonheidsspecialist was’ is bij Gerdien Raven een beleving die jou een totale transformatie laat doormaken om al jouw sterke punten een boost te geven om jou zo sterker en krachtiger te maken.

Door het gebruik van de krachtige kleuren – die op zich al een statement zijn en de combinatie van versterkende elementen voor Gerdien (komt voort uit het Pad van het Hart en het Pad van Inzicht), kom je tot een ontwerp van Logo Guru die het Pad van Geluk (Succes) een vliegende start geven die zijn weerga niet kent.

Binnen dit project hoort ook het hele huisstijlontwerp van Logo Guru en de mooie krachtige website die zojuist live is gegaan. Hierover in een volgende blog meer.

Meer weten over Beauty by Raven, kijk dan hier: www.beautybyraven.nl

Logo Guru – When your logo needs a Soul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *