Logo’s met een Ziel

Logo’s met een Ziel

Jouw Passie is jouw Merk!

Laat je klanten via jouw logo met een Ziel, huisstijl en website zien waar jij voor staat en welke passie achter jouw bedrijf zit.

Logo’s met een ziel.

Ook mijn Passie is mijn drijfveer. Wat Logo Guru zo bijzonder maakt is dat ik jou graag help jouw merk op basis van de eeuwen oude Feng Shui en 5 elementen leer, een te laten worden met wie jij in essentie bent en dat ook zo naar jouw klanten uit te stralen. Bij Logo Guru creëren we merken, logo’s, huisstijlen en websites in hun pure vorm, zodat jij optimaal jouw passie kunt laten bloeien.

Een visitekaartje of website is het eerste moment dat een klant met jou in contact komt. Zorg dat direct duidelijk wordt, door gebruik van de juiste energie trilling en elementen (kleuren, vormen en woorden) dat de ‘klik’ ontstaat tussen al het moois dat jij te bieden hebt en de klant die jou nodig heeft – want we hebben allemaal een missie die we moeten vervullen en waar mensen behoefte aan hebben.

Als gepassioneerde liefhebber van traditionele Feng Shui, Spirituele Merkenbouwer en Vormgever neem ik als Logo Guru, mijn meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven, merkbeleving (branding) en klantloyaliteit, jouw merk graag mee naar een hoger niveau, waarbij we jouw boodschap zeer helder, vanuit jouw authentieke zelf en essentie, grafisch vormgeven en tot leven brengen.

Wat kun je verwachten?

  • Jouw persoonlijke en klassieke Feng Shui bedrijfsreading
  • Logo ontwerp vanuit de spirituele- en 5 elementenleer
  • Een overzicht van jouw krachtplekken, natuurlijke windrichtingen en essentiële vormen
  • Huisstijlontwerp en merkontwikkeling vanuit jouw spirituele doelstelling
  • Krachtige website ontwikkeld vanuit jouw passie en bedrijfsmissie