Hier komt het allemaal samen.

Hier komt het allemaal samen.

Wat als je een plek zoekt waar je kracht uit kunt putten met de hulp van de Engelen? Dan zijn er een paar opties, een daarvan is het Engelen Kracht Centrum van Mascha Narold – de locatie waar jouw levensvragen bij elkaar komen en waar je antwoorden hierop kunt vinden.

Mascha had als coach al in het verleden een logo met een ziel van Logo Guru voor haar Sherry’s Light activiteiten, maar al snel werd duidelijk dat haar diensten voor een nog groter publiek bestemd zijn, het was tijd voor het toespitsen van haar diensten en het Engelen Kracht Centrum was geboren.

Aan Logo Guru de taak om die verscheidene disciplines duidelijk weer te geven in een mooie overkoepelend logo voor haar onderneming en activiteiten.  We zijn aan de slag gegaan met de sterke elementen van de eigenaar om de vibe die zij uitstraalt extra te benadrukken in het logo ontwerp. De kleuren waren belangrijk, vandaar dit sterke en gelijk mysterieuze blauw die voor haar ondersteunend is en de vorm van de Levensboom. Die in vele culturen door de eeuwen heen de kracht uitstraalt van het aardse en hemelse. De wortels geven je houvast en de takken reiken tot in de hemel.

Het houtelement, kleuren en vormen hebben hierbij een prominente rol gekregen en deze ondersteunen als een geheel de opdrachtgeefster.

Heel veel succes gewenst voor het Engelen Kracht Centrum en Mascha Narold voor het maken van deze duidelijke keus waar mensen nu met al hun levensvragen terecht kunnen.

Opdracht: LOGO ONTWERP

Meer info: www.logoguru.eu

 

Logo Guru – When your logo needs a Soul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *