Ken je dit… de IT ‘er begrijpt de opdrachtgever niet?

Ken je dit… de IT ‘er begrijpt de opdrachtgever niet?

Als ICT ’er ken je dit maar al te goed, maar als (interne)opdrachtgever ook. Waarom zou dit zo zijn. Is dit voorbestemd, zoals koks en kelners elkaar niet mogen – of zit er meer achter?

Natuurlijk is er meer, als collegae kunnen we prima door één deur en in de kroeg is het nog veel gezelliger. Weet je wat het is, ze spreken gewoon een andere taal. Eenieder van ons zit op een eilandje – lekker bekend en veilig. Maar dan hebben we elkaar nodig en dan gaat het gebeuren, we moeten elkaar begrijpen – gaat niet lukken. De IT ’er weet wat nodig is qua mantijd, kent de beschikbare capaciteit, implementeert en ontwikkelt het systeem zo ruim mogelijk met alle tests d’r op en d’r aan en wat wil de opdrachtgever, die wil het voor half geld en gisteren geleverd hebben. Beiden hebben gelijk… maar hoe weet je dat van elkaar en hoe kom je tot die mooie ene lijn waarbij beide partijen tevreden zijn en alles op rolletje verloopt, en we nog binnen budget blijven.

Ja, dan roep je de hulp in van een échte IT Communicatie expert, zoals van Bright IT Communications. Voor Ingebrid Kiewiet, de drijvende kracht achter Bright was het de wens om haar klanten (die twee van zojuist) inzicht te laten krijgen in haar fantastische portfolio aan diensten en opleidingen om juist dat te bewerkstelligen en hoe beter dan met een logo voor je onderneming die beide partijen aanspreekt, laat zien dat wel allemaal losse elementjes zijn die perfect samenwerken en dat met de juiste begeleiding het einddoel helder, licht, duidelijk en to the point is.

Bij Logo Guru deze uitdaging natuurlijk met beide handen aangepakt, bovenstaande doestellingen verweven met de ziel (vibe) van de opdrachtgeefster en voilá, het mooie nieuwe sprankelende logo van Bright IT Communications. Alle elementen zijn aanwezig en je ziet direct dat we samen het juiste pad vinden (Pad van het Hart) om het doel voor de klant te bereiken. Het logo aangevuld met een mooie frisse huisstijl en website en niets staat meer in de weg voor Bright om er een succes van te maken.

Vanuit Logo Guru wensen wij de mensen van Bright IT Communications een top jaar toe en de vele jaren die komen gaan!

Kijk voor meer info ook op www.itcommunications.nl

 

Logo Guru – When your logo needs a Soul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *