Wat doe je als een Bibliotheek niet meer zo sexy is?

Wat doe je als een Bibliotheek niet meer zo sexy is?

 Wat als de jeugd er met een grote boog omheen loopt en denkt dat een boek een papieren iPad is met maar één App? Ja, dan rest je maar één ding… en dat is contact zoeken met de mensen van DD Soulutions.

De drijvende kracht achter DD Soulutions is Dave Damen. Zijn passie is het toegankelijk maken van de Bibliotheek voor de toekomst. Alles staat toch op het internet, maar wij als mensen willen toch graag met elkaar nieuwe dingen ontdekken – interactief worden en niet alleen een vraag en antwoord spelletje via het net.

Vele organisaties zijn het future proof maken van hun onderneming al begonnen met de hulp van DD Soulutions en ziedaar de eerste resultaten liegen er niet om.

Aan Logo Guru de taak om die bevlogenheid uit te laten stralen door het nieuwe logo en huisstijl van DD Soulutions. We zijn aan de slag gegaan met de sterke elementen van de eigenaar om de vibe die hij uitstraalt extra te benadrukken in het logo ontwerp. We zijn aan de slag gegaan met de kleuren geel en blauw, de vorm van het infinity teken (het oneindige) en het verwerken van de initialen DD in het logo op een subtiele manier.

DD Soulutions – en dat zie je al in de naam – geeft net dat beetje meer. Er wordt vol overgave en passie gewerkt aan het neerzetten van Bibliotheken van de toekomst

Een mooi en duidelijk logo met een nog duidelijkere boodschap, wat je noemt een Logo met een Ziel.

Heel veel succes voor DD Soulutions en Dave Damen in het bijzonder voor het maken van deze duidelijke keus qua logo en de diensten die hij creëert voor alles wat Future Proof dient te worden.

Opdracht: LOGO ONTWERP – HUISSTIJLONTWERP – WEBSITE DESIGN EN CREATIE

Meer info: www.ddsoulutions.nl

Logo Guru – When your logo needs a Soul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *